luni, 21 ianuarie 2013

ULTIMĂ ORĂ: CENACLUL LUMINĂ LINĂ, A FOST, ESTE ŞI VA RĂMÂNE MEREU!

CONCLUZIA ŞEDINŢEI EXTRAORDINARE DIN ACEASTĂ SEARĂ:
CENACLUL LUMINĂ LINĂ MERGE MAI DEPARTE. 

Fiecare membru şi suporter al Cenaclului Lumină Lină, cred că a aşteptat, cu sufletul la gură, deznodământul Adunării Extraordinare din această seară. Cu prezenţe scontate, cu unele noutăţi, cu oameni inimoşi, cu dorinţele lor mereu de bine şi de a porni din nou la treabă. A fost o şedinţă puţin mai atipică, dar deosebit de calmă şi de constructivă. S-a făcut bilanţul lucrurilor bune şi mai puţin bune, s-au atins puncte sensibile privind etica membrilor cenaclului şi s-a hotărât o mai precisă organizare a fiecărei acţiuni. Unii membrii şi-au făcut chiar autocritica, promiţând pe viitor un comportament creştinesc, şi în acord cu bunul simţ al misiunii ce o desfăşurăm.
Toţi cei prezenţi au reacţionat bine, au fost serioşi, implicaţi şi chiar plini de bucurie. L-a sfârşit s-a tras şi concluzia fericită: CENACLUL MERGE MAI DEPARTE.
VOM REVENI!
DECLARAŢIA PĂRINTELUI CĂTĂLIN -la câteva minute după şedinţă:
"Nu era corect să ne oprim. Cu toate că nu avem niciun leu la buget, dar avem inimi mari şi deosebite. Aceşti oameni, cărora le mulţumesc mult pentru că au fost în această seară. Vor mai fi şi vor mai veni şi alţii lângă noi. E adevărat. Dar, important e să rămânem buni creştini şi truditori corecţi la altarul demnităţii noastre naţionale. Acum sunt parcă liniştit. Mi s-a luat o mare piatră de pe suflet. Cenaclul merge mai departe. În curând pornim la drum. Pregătiţi-vă, venim!"