miercuri, 24 aprilie 2013

PĂRINTELE CĂTĂLIN ȘI PĂRINTELE GHEROGHE LAZĂR! Cum va fi la Ploiești! 18-19 MAI!

Vorbesc azi cu Părintele Gheorghe Lazăr din Ploiești:
Sun la 0722404664
Răspunde direct părintele:
- Doamne ajută, părinte consilier!
- Săru mâna Părinte Gheroghe! Venim la Ploiești. În mai!

- Sunt fericit. Facem să fie ceva deosebit. În aer liber, am un loc minunat. Cenaclul trebuie să vină la Ploiești.
-Venim de sâmbătă. Mai bine ținem concertul sâmbăta. Da? Colegii mei au luni servici. Și mai e și drumul. Plus că ne e dor de CIOCENI. Acolo e casa noastră. Venim ca acasă. E singurul loc în care ne permitem să tăiem vițelul cel gras, cu un om minunat, fratele sfinției voastre și cu familia sa.
- De acord. Corect.
Venim sâmbătă și dormim la Cioceni. Duminică suntem acolo la Liturghie. Facem și un recital. Punem foc sfânt pe Cioceni. 
- Ce frumos. Să veniți toți.
- Cel puțin grupul de bază. Venim. Sâmbătă concert mare.
- Cât va dura?
- Două ore sigur; merită. Altfel e păcat.
- Corect.
- Apoi mergem și dormim la Cioceni. Va fi un regal. O, de ar veni și lumea. Acum să îl văd pe primarul din Cioceni. Sau de unde e... Mi s-a părut un om onest... Discursuri... Dânsul, protopopul... Că a promis că vine cu oameni, că pune un autocar la Ploiești, dacă facem un concert mare, sau e numai vorba... Nu știu ce să cred, dar așa ar fi corect față de Părintele Dumitru. Că de fapt comunității sale a promis marea cu sarea și nu cenaclului. Ar fi corect dacă ar face un pelerinaj la Ploiești. Mai crede lumea în cuvîntul de onoare...
  Deși, cu Ploieștiul am și amintiri extraordinar de dure și promisiuni neonorate.Dar nu e prea corect...Deci, urmează două concerte minunate, dar vă rog să faceți propagandă constantă. Trebuie atenție la reclamă, pentru ca Ploieștiul să își ia revanșa față de cenaclu și să agite lumea spre un concert minunat...  Vă rog mult.
- Nu vă îngrijiți, așa va fi. 
- Atunci, spunem ca la Sibiu: SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL!
- Și, ca la Ploiești!
- ÎN VECI AMIN!