vineri, 31 mai 2013

CENACLUL LUMINĂ LINĂ ÎȘI INFORMEAZĂ PUBLICUL:

MÂINE LA SÂMBĂTA DE SUS!
Deși, de la ultima noastră prezență la Cioceni,  au trecut aproape două săptămâni, Cenaclul Lumină Lină nu rămâne dator publicului, urmând ca în perioada imediat următoare să se desfășoare câteva concerte deosebite.
Mâine, începând cu ora 18, vom organiza un concurs de interpretare  împreună cu colegii noștrii de la Radio Trinitas, la Mânăstirea Sâmbăta de Sus. 
Se vor acorda trei premii și mențiuni, delegați din partea cenaclului fiind următorii: Pr. Cătălin Dumitrean, Ștefan Ion, Ciprian Nedelcu și Mihai Doda. Vor fi  peste 70 de angajați ai postului de Radio Trinitas, din București, Craiova, Cluj, Iași, Timișoara, Alba Iulia și Sibiu.
Vor avea loc, de asemenea recitaluri de muzică folk și patriotică.
Va fi considerată împlinirea a 15 ani de emisie Radio Trinitas dar și manifestarea 174 a Cenaclului Lumină Lină
cenaclului

COMUNICAT SPECIAL
MĂSURI DISCIPLINARE PRACTICE;
CENACLUL SE PREGĂTEȘTE PENTRU CHINTENI-CLUJ;

Duminică 9 Iunie, în premieră pentru județul Cluj, va avea loc la Chinteni un concert al Cenaclului Lumină Lină. Cenaclul va încerca să fie prezent într-o formulă mai redusă și mai dinamică, astfel că numele celor prezenți vor fi date publicității săptămâna următoare. Analizând comportamentul artistic și etic din serile premergătoare concertelor, precum și cele din timpul acțiunilor misionare, Părintele Cătălin Dumitrean a decis să renunțe pe o perioadă nelimitată la câțiva membrii ai cenaclului.
Din respect totuși, pentru aportul lor pozitiv la unele dintre concerte, nu vor fi menționate numele celor de care ne vom despărți. Oricum Cenaclul Lumină Lină le mulțumește pentru tot ce a fost bun și Dumnezeu să le răsplătească efortul depus.
Vom avea în continuare mare atenție vis a vis de toți cei ce încalcă linia etică a concertelor și nu vom tolera nici o abatere de la regulile de conduită morală. Reamintim că Cenaclul Lumină Lină are un caracter eminamente creștin-misionar, consumul de alcool și tutun ( de dinainte sau de după concerte) fiind interzis tuturor celor ce vor să devină sau sunt membrii ai cenaclului. Deasemenea, nu vom scuza nici pe cei care se bazează pe faptul că au relații speciale de prietenie, rudenie sau profesionale cu conducătorul cenaclului. 

 De asemenea, nu se poate admite nici o prestație mediocră din timpul concertelor, cântatul doar pe bază de talent, lipsa de repetiție a pieselor interpretate și mai ales atitudinea pasivă a unor colegi în timpul participărilor la concerte, în evident dezacord cu entuziasmul atât de frumos al publicului spectator.
 La final, vă mai anunțăm că începând de săptămâna viitoare domnul Ciprian Nedelcu va da startul unei noi formule electronice de prezentare a acțiunilor cenaclului. La vremea respectivă vă vom informa despre ce este vorba.
PĂRINTELE CĂTĂLIN DUMITREAN
CONDUCĂTOR AL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ