luni, 30 septembrie 2013

CONCERT FRUMOS PENTRU PĂRINTELE ARSENIE ȘI POPORUL ROMÂN!


PĂRINTELE MIHAI: „VOI, ASTĂZI AȚI REINVENTAT CÂNTECELE PATRIOTICE
Sbiu-Vasile Aron-Biserica de pe Oncești
ATMOSFRĂ: 
Plină de suflet, dinamică și  de multe ori excepțională
PUBLICULUL: 
În condițiile vremii reci de afară, deosebit de fierbinte și bun iubitor al cântecelor naționale. Au fost implicați în atmosfera de cenaclu și ne-au lăsat o foarte frumoasă impresie. Printre ei, am remarcat și mulți credincioși de la Biserica de pe Dealului.


CALITATEA  ORGANIZĂRII: 
Părintele Mihai Petian este un român-maramureșean strașnic. Bun patriot și gazdă ospitalieră fără cusur. La fel și Comitetul Parohial merită evidențiat.

NOUTĂȚI: 
A revenit Nelu Ivan și ne-a ajutat foarte mult în succesul concertului. Dar, toți membrii cenaclului au fost de fapt la înălțime. Fetele, în trioul : Adina, Andreea, Cristina au repus în scenă piesa TRANSILVANIE FRUMOASĂ ȘI FRAȚI ROMÂNI DIN LUMEA ÎNTREAGĂ. În mare formă micuța Ana și minunata noastră poetă Cassiana. Părintele Cătălin a scris și a recitat pe loc poezia DRAG DE ONCEȘTI.



MOMENTE SPECIALE: 
Am ajuns la ora 16 și ne gândeam că lumea nu va veni astăzi fiind duminică, fiind acasă, fiind mai
seral concertul. La ora 17.45 încă avem emoții, deoarece erau destul de puțini oameni. Apoi, biserica a început să se populeze, încet-încet, și uite așa am început să prindem curaj și să realizăm un frumos concert. Oamenii au fost, la rândul lor foarte emoționați, unii ne-au descoperit prima dată, alții ne-au revăzut și s-au bucurat din plin de mărturisirea noastră. Un concert frumos și vrednic de a fi repetat. 

La iarnă vom reveni cu siguranță. Am promis și ne vom ține de cuvânt. Noapte Bună Sibiu!