joi, 28 februarie 2013

VINE PRIMĂVARA! CONCERTE PESTE TOT: PREDEAL, RÂŞNOV, BRAŞOV, PLOIEŞTI, MEDIAŞ, BIERTAN, VESEUD,CISNĂDIE, ŞELIMBĂR, BUCUREŞTI ŞI ÎN MULTE ALTE LOCURI


Cetatea frumoasă a Râşnovului

   Seară de pace la Moeciu de Jos. Tocmai am  terminat un interviu 
în biserica satului, apoi, împreună cu Părintele Protopop ne retragem la o discuţie de suflet. După mai multe depănări de amintiri, după ce vorbim despre viitoarea noastră carte de dialoguri, punem problema existenţei viitoare a cenaclului. Cum să facem ca el să existe şi să ajungă cât mai des şi pe aceste meleaguri. 

   Acum mă bucur foarte mult că mergem la Râşnov, mai ales că acolo mă voi revedea şi cu un prieten deosebit, Părintele Radu Bogdan, un român frumos şi cu mare dragoste de slujire. De Părintele Radu mă leagă o       prietenie veche de aproape 25de ani şi o credinţă comună în valorile perene ale neamului românesc.
BISERICA ORTODOXĂ DIN PREDEAL
   Dar lucrurile nu se opresc aici. Pe drumul de la Moeciu de Jos către casă, am fost sunat de Părintele Lucian din Predeal, care mi-a spus direct:

 -Părinte, Predealul vă aşteaptă!!! Deja s-a făcut vâlvă şi e mare bucurie că în 31 Martie o să fiţi la noi. Ora 17 cred că este cea mai potrivită pentru o zi de duminică, mai ales că vom fi în post şi pricesnele închinate Maicii Domnului sunt deosebit de iubite pe la noi. Lumea a auzit de mult de cenaclu, mai rămânea doar ca să concretizăm această întâlnire-concert, iar acum sunt deosebit de fericit. Vă vom primi cu drag, cu bucurie şi vom încerca să fim cât mai ospitalieri. Nu uitaţi, cenaclul este aşteptat cu nerăbdare. Vă mulţumim frumos!

Şi ca o concluzie:
Dragii noştrii prieteni
Vom răspunde în măsura posibilităţilor tuturor solicitărilor serioase, mai ales dacă întâlnim organizatori şi public demn de a primi mărtusirea frumoasă a Cenaclului Lumină Lină. Concertele vor avea loc până în data de 21 Aprilie, urmând ca apoi cenaclul să intre într-o pauză de trei săptămâni.  

sâmbătă, 23 februarie 2013

ŞI A FOST ŞI GALA 155!CONCERT EXCEPŢIONAL AL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ LA BIBLIOTECA ASTRA DIN SIBIU

CENACLUL ÎN NOUA SA FORMULĂ. FOTOGRAFIE LA SFÂRŞIT DE CONCERT
Am trăit bucuria! Am fost din nou împreună într-un spectacol atât de frumos şi de reuşit, încât ne-am dat cu toţii seama că Dumnezeu este totuşi alături de noi. Sala plină, deşi spectacolul nu a fost mediatizat, dar cu toate acestea lumea a aflat şi a venit. 
A fost lângă noi, alături de minunata sa familie, distinsul doctor Codruţ Munteanu, un om de excepţie şi de mare profesionalism pe ţărâmul medicinei româneşti. Lângă domnia sa, a vibrat cu inima, ne-a întărit cu verbul plin de candoare şi purtător de a pace sufletească, domnul director Ciprian Olinici-Director General la Radio Trinitas. Cu toţii au oferit o notă distinctă spectacollui nostru.
Cenaclul s-a reunit într-o formulă interesantă, bogată şi plină de elan. Au fost recitaluri minunate. Ne-a încântat domnul Ioan Ivan din Mediaş, care devine membru 100% al grupului nostru, apoi Casiana, copilul minune, care scrie şi recită poezii extraordinar de sensibile la vârsta de numai 7 ani. La fel şi micuţa Ana, şi toţi ceilalţi ai făcut din seara de sâmbătă, un timp al regăsirii şi al speranţei. 
Sunt mulţumit de ceea ce a fost la A.S.T.R.A.
Urmează de abia de acum greul şi frumosul. Drumuri lungi sau mai scurte, deplasări misionare şi jertfă lină, toate pentru un singur ideal: bucuria de a fi oameni şi de a ne regăsi demnitatea firească.
Părintele Cătălin

ÎNCÂNTĂTOR RECITALUL LUI IOAN IVAN. 
DL. DIR. CIPRIAN OLINICI VORBIND LA SUPERLATIV DESPRE CENACLUL NOSTRU
PUBLIC CALD ŞI IDEAL
CÂNTECE MINUNATE ŞI UN DORMARE DE ARDEAL

SE CÂNTĂ CU FIOR "RUGĂ PENTRU PĂRINŢI"

ANA ŞI CASIANA ADUC ÎN FAŢĂ VIITORUL CENACLULUI
BUCURIA DE A VEDEA ECHIPA DIN NOU ÎMPREUNĂ
CÂNTECELE TREZESC GÂNDURI ADÂNCI ŞI PLINE DE FRUMOS
CENACLUL ÎN ORDINE ŞI DISCIPLINĂ BINECUVÂNTATĂ

DEBUT REUŞIT ŞI PENTRU ANDREEA

CÂNTECELE ŞI EMOŢIILE EXPRIMĂRII

E ALEXANDRU, E ŞI AUTENTICUL CU NOI
CASIANA CEA MICĂ ŞI PLINĂ DE FRUMOS 
SEARĂ DE MARE PACE ŞI VIBRAŢIE NAŢIONALĂ
PUBLICUL ASCULTĂ CU PASIUNE CUVINTELE CENACLULUI


DOMNUL DOCTOR MUNTEANU ÎMPREUNĂ CU MAMA ŞI SOŢIA DOMNIEI SALE

CENACLUL ÎNSEAMNĂ DIALOG ŞI SPONTANEITATE
CÂNTECE PENTRU MAICA DOMNULUI