duminică, 16 martie 2014

ACȚIUNEA MICROBUZUL ȘI PROGRAMUL CENACLULUI LUMINĂ LINĂ

Așa ar arată un posibil microbuz al cenaclului...
Începând de astăzi la Bisericile Sf. Ioan Iacob Românul de pe Dealului și la Biserica T.B.C. s-au descis două urne pentru strângerea de fonduri legate de cumpărarea MICROBUZULUI CENACLULUI LUMINĂ LINĂ. Acțiunea se va extinde la fiecare concert în parte, o astfel de urnă mobilă urmând a fi transportată și, bineînțeles dacă vom beneficia de acordul organizatorilor vom strânge leu cu leu pentru finalizarea acestei campanii.


PENTRU PRIETENII CENACLULUI LUMINĂ LINĂ : Vă rugăm să apelați la toți cei dragi și la cunoscuți pentru a face donații în ceea ce privește acțiunea MICROBUZUL. Campaniile noastre misionare nu sunt susținulte nici de stat, nici de masoni, nici de atei, de niciun grup de interes. Ca să existăm în viitor, vă rugăm să nu ne lăsați să sfârșim acest unic și irepetabil demres creștin-patriotic, numit: CENACLUL LUMINĂ LINĂ.
Acum nimic nu mai depinde de mine. Acum totul depinde de voi.

COMUNICAT:
COLEGILOR ȘI PRIETENILOR 
 CENACLULUI LUMINĂ LINĂ
Vă aducem la cunoștință următoarele:

Datorită faptului că deocamdată nu avem posibilități financiare adecvate, dar și un timp necesar pentru o mai bună pregătire a concertelor noastre, din respect pentru jertfa dumneavoastră colegială ( deci pentru a nu vă pune în situații grele, de evoluție fără antrenament), dar și pentru credincioșii și românii care ne așteaptă ca să ne prezentăm la concerte ca să avem o bună evoțușie, vă anunțăm că lotul de deplasare a membrilor Cenaclului Lumină Lină se va reduce deocamdată la număr, pentru următoarea perioadă de timp, urmând ca la drumurile ce urmează să facem apel la următorii membrii: 
Părintele Cătălin Dumitrean-coordonator; 
Nelu Ivan, Sorin Popa; Ștefan Ion; Mihai Doda, Andrei Lazăr, Cristian Țopea Și Alexandru Dănilă.
CONCERTE
Următoarle concerte vor fi:
Bistrița- Năsăud: 22 martie Arcalia - ora 18;
23 martie Șirioara - ora 11;
Mediaș – 30 Martie , Biserică Cartier Vitrometan – ora 17;

Celelalte concerte propuse de organizatori, e vorba de cele cu dată certă, vor fi menționate într-un anunț special, care va fi finalizat abia peste două săptămâni, când sperăm că vom lua o ultimă decizie privind viitorul cenaclului nostru. Ne rezervăm dreptul de a ne opri sau de a merge mai departe pe drumul misiunii noaste, în funcție și de propria noastră vredncie creștină, de determinarea interioară și de seriozitatea pe care trebuie să o demonstrăm în viața noastră de fiecare zi.