miercuri, 2 aprilie 2014

DUMINICĂ, LA ORA 16.30, AVEM CONCERT LA RUȘI!


Părintele Ioan Mănișor este un foarte apropiat colaborator al nostru. Luni, miercuri, joi și vineri, face efortul unic de a veni din Ruși la Sibiu pentru a ajuta la slujbele din bisericile Sfântui Ioan
Iacob și Sfântul Nectarie. A pus umărul la lucrările de pictură realizate în Parohia Broșteni, a făcut multe lucruri bune în câmpul iubirii de Dumnezeu, și primul său impuls duhovnicesc, atunci când a venit la Ruși, a fost să continue linia bună a distinșilor preoți înaintași și de mare valoare pe care i-a avut această comunitate.
De aceea Cenaclul Lumină Lină, tot într-o formulă mai restrânsă, merge duminică la Ruși. Pentru a fi solidari cu Părintele Ioan și zbaterea sa frumoasă... Și cred că avem cel de-al treilea concert în acest sat. Mai întâi, la ora 15.30 se va desfășura Taina Sfântului Maslu, iar de la ora 16.30 incepe recitalul cenaclului.
La Ruși se poate ajunge pe ruta Sibiu-Mediaș și invers. Sunt vreo  25 de kilometrii din Sibiu până în Ruși și tot atâția din Mediaș la Ruși. Adică vreo 3-4 litrii de motorină. Se asistă și la slujba de Maslu, se participă și la concertul Cenaclului Lumină Lină. Adică, un dublu prilej de înduhovnicire și bucurie spirituală.
Părintele Cătălin ne-a declarat: "Nu puteam refuza invitația unui prieten. M-aș fi simțit greu la inimă. Nu oblig colegii să vină, mă pot duce și cu cinci oameni, dar sunt sigur că, posibilitatea de a face misiune prin cântec, nu trebuie refuzată. Nu vreau să ratez nicio oportunitate de a dărui unor oameni ceva din glasul nostru sau de  ale spune cât de frumoasă este România..."

Cosmin Rus