joi, 5 iunie 2014

SIBIENII AU FOST DEOSEBIȚI LA ULTIMUL CONCERT AL CENACLULUI!

Putem afirma acum, la scurgerea a aproape cinci zile de la desfășurarea concertului Cenaclului Lumină Lină în Biserica Mihai Viteazul că spectacolul cu numărul 240 din istoria manifestărilor noastre a fost unul deosebit. Poate cel mai frumos concert din Sibiu. Expresii de genul: "Ne bucurăm că existați", "Ne-ați oferit o speranță de mântuire.", "Parcă ați reinventat demnitatea românească" sau "maica domnului v-a adus pe voi aici, ca să ne mângâiați", au fost des auzite la sfârșitul concertului, urmărit de aproape 700 de oameni, după estimările consilierilor acestei biserici. Mulți, foarte mulți sau suficienți, acest lucru nu mai contează acum, cert e însă faptul că oamenii și-au manifestat în mod deosebit bucuria, evlavia și iubirea de pământul românesc. au fost neconteniți în aplauze ritmate pe sunetul cântecelor patriotice, au intonat la unison toate melodiile naționale și au lăcrimat fierbinte la cântecele religioase. 

Mihai Viteazul rămâne o amintire plăcută. semn că ortodoxia are oameni vii. la fel ca și Sibiul românesc... 
TOP CONCERTE 2014

PE BAZA EMAILURILOR DUMNEAVOASTRĂ am alcătuit un top al celor mai deosebite zece concerte ale anului 2014. Au fost luate în calcul și aprecierile de pe rețeaua de socializare FACEBOOK, dar și propriile noastre păreri, în funcție de starea de spirit trăită de public și de membrii cenaclului la concertele anului.
TOP 1O
Astfel:
1. MEDIAȘ 214 pct.
2. VESEUD 178 pct.
3. SIBIU MIHAI VITEAZUL 171 pct.
4. CIOCENI 156 pct.
5. PLOIEȘTI 133 pct.
6. MUNCHEN  123 pct.
7. KONSTANZ 108 pct.
8. SÂNIACOB-BISTRIȚA
și TÂRNAVA 107 pct.
9. ARCALIA 100 pct
10.CLUJ-NAPOCA 99 pct.

CUM VOTĂM?

Fiecare email trimis pe adresa dumitreancatalin@yahoo.com va fi contabilizat. Astfel locul întâi va primi cinci puncte, locul doi4,5 puncte și așa mai departe. Alcătuiți singuri topul concertele care v-au plăcut mai mult. vă așteptăm.