joi, 8 ianuarie 2015

RELUĂM ÎN FORȚĂ CONCERTELE! VENIȚI LA NOI, PRIETENI BUNI!

Cenaclul Lumină Lină, se trezește din emoția sărbătorilor de iarnă și pornește la treabă. Duminică ora 16 ne reîntâlnim cu publicul medieșean la Biserica din Cartierul Vitrometan. Venim cu echipa cea mai bună, adică cu:
Părintele Mihai, Nelu Ivan, Romică Harșanyi, Alexandru Dănilă, Andrei Lazăr, Sorin Popa, Ovidiu Contiș și Andreea Tecar. La aceste nume se vor adăuga responsabilii cu probleme tehnice, deci toată suflarea cenaclului, gata de muncă, de dăruire și de Liturghie, unde va aduce trei Icoane făcătoare de minuni, urmând a ține și un cuvânt de învățătură credincioșilor medieșeni. 
Grupul cel mare al Cenaclului va ajunge la ora 14 la Biserica Vitrometan, urmând ca la ora 16 să ne adresăm medieșenilor prin cântec, prin pricesne și poezie.
Reamintim că scopul concertului este unul caritativ, scopul nostru declarat fiind acela de a strânge fonduri pentru recuperarea copilului Veronica- care după un transplant reușit are nevoie de toată atenția noastră, spre a putea să-și ducă recuperarea până la capăt cu folos duhovnicesc.
Părintele Cătălin va participa și dimineață la Sfânta Liturghie.
Venim!