luni, 16 februarie 2015

SUNĂM DIN SUFLET ADUNAREA! FĂGĂRAȘ!

  
    După o perioadă inactivă de două săptămâni de zile, CENACLUL LUMINĂ LINĂ revine în actualitate cu o serie de concerte, marea majoritate in locuri inedite, cum ar fi Făgăraș, Blaj sau Târgu Mureș. Ne readunăm cu toții, ne recunoaștem dacă mai e cazul ( ochii care nu se văd se uită), ne mai spunem ce a mai fost în timpul în care nu ne-am văzut și mergem din nou la drum.
  
 Ultima experiență, cea de la Bogatu Român, cu un concert perfect din punctul de vedere al stilului misionar-ortodox, mai ales dacă ținem seama de efectul produs de cântecele noastre în inimile copiilor, ne-a făcut să ne simțim bine, să știm că urmăm un drum bun și plăcut Maicii Domnului. Echipa cenaclului, frumos închegată, are darul de a produce viață liniștită celor ce vin la concerte. Ba mai mult, se întâmplă și extraordinarul fenomen de a mai face ceva ordine în sentimentele românești, într-o vreme în care unii cred că a fi român e o fatalitate. Și, din păcate, foarte mulți ortodocși activi în câmpul rugăciunii au renunțat la a mai propovădui patriotismul.        
    Dar, cenaclul nostru e încă sigur de linia sa. Mergem pe drumul jertfei naționale și o facem prin cântec. Le spunem românilor ce îi doare și o le spunem cu credința în înviere.
Vă mulțumesc tuturor celor care ați continuat să țineți legătura cu această pagină a cenaclului. Voi aveți suflet și dor de rostul nostru. Voi, prietenii linei lumini...
PROGRAM CENACLUL LUMINĂ LINĂ:
22 FEBRUARIE -FĂGĂRAȘ ORA 17
1 MARTIE - BLAJ
8 MARTIE SIBIU-BISERICĂ CONSTITUȚIEI
15 MARTIE -TÂRGU MUREȘ