vineri, 5 iunie 2015

PRIMELE INFORMAȚII DESPRE TURNEUL ITALIAN AL CENACLULUI

Imagini pentru CENACLUL IN ITALIAZile fierbinți și gândurile spre un frumos turneu italian, care va începe luni 15 iunie și va dura exact o săptămână. Timp ideal pentru misiune creștin-națională, dar și pentru o lecție deschisă de istorie și civilizație europeană.
Imagini pentru VERONA
VERONA
-          Vom fi prezenți în mai multe orașe. Concertele sunt deja afișate în dreapta paginii, dar vom vizita și câteva locuri importante pentru istoria Italiei. Revenim la Sfântul Anton în Padova, mergem în Verona pe urmele vechiului Colosseum, locul unde istoria devine și casă a prezentului, și vom fi cu pașii noștri și pe țărmul Mediteranei. Prilej de meditație, rugăciune și pace sufletească.
Imagini pentru villafranca di verona
Villafranca di VERONA
-          Mulți semeni și-ar dori să facă parte din echipa cenaclului, mai ales că iată sunt oportunități deschise de a vedea lumea. Însă, credibili și beneficiari ai acestui proiect nu pot fi decât cei ce s-au angajat să trudească concert după concert în ambianța misionară a Cenaclului. De aceea, am refuzat, propunerile de a lărgi echipa turistică a cenaclului, rămânând la cei ce sunt membrii efectivi ai cauzei noastre. Doamne ajută!
Imagini pentru CENACLUL IN ITALIA-          Plecarea se face luni 15 iunie, la ora 15. În prima seară dormim la Mânăstirea Hodoș-Bodrog lângă Arad, gazdă tradițională a drumurilor noastre externe. Vom ajunge acolo probabil în jur de ora 21, iar apoi, a doua zi dimineața, cât mai devreme pornim spre Italia.
-          Concertele noastre vor fi mediatizate puternic la Radio Trinitas, având și un corespondent special, pe domnul Mircea Toma- cunoscut redactor al postului Patriarhiei Române.
Imagini pentru padova italia
PADOVA
-          Părintele Constantin Pascariu- gazda noastră de suflet- s-a preocupat ca totul să fie foarte bine, mai ales că sfinția sa a fost punctul de plecare a acestui nou turneu italian, al doilea în șapte luni de zile, fapt pentru care îi mulțumim anticipat și promitem zile de neuitat.
-          Colegii preoți din Villafranca di Verona, Bassano și Udine, sunt și dânșii pe poziții, cu eforturi organizatorice deosebite, ei înșiși fiind preoți deosebiți, oameni care nu s-au dat la o parte spre a oferi ceva în plus comunităților pe care cu pasiune le păstoresc. Și lor le promitem că vom face tot ce ne stă în putință ca să fie frumos și să ne mai cheme...

-          Suntem consecvenți crezului nostru de a nu precupeți nici un efort pentru ca Maica Domnului să fie lăudată de inimile noastre, iar identitatea românească să ne fie prilej de mândrie și bucurie eternă.