marți, 3 noiembrie 2015

Cenaclul pornește cu colindul în Maramureș



“Afară ninge liniştit
Şi-n casă arde focul
Iar noi pe lângă mama stand
De mult uitarăm jocul
În casă patul e făcut,
Dar cine să se culce?
Când mama spunea de Iisus
Cu glasul ei cel dulce”. 

Sibiu, ora 12:00. În redacția Radio Trinitas sună telefonul...părintele Cătălin Dumitrean, cu emoție în glas ne trimite vești bune... Cenaclul Lumină Lină pleacă în Maramureș.

"Dragi prieteni ai Cenaclului Lumină Lină ne apropiem cu mare bucurie de postul Nașterii Domnului. Chiar în ziua de 15 noiembrie, de lăsatul postului, Cenaclul Lumină Lină va relua ciclul concertelor sale în noua versiune, cea a colindelor iar punctul de plecare este chiar patria acestora, Maramureșul istoric. Renunțînd din motive binecuvantate la turneul bănățean, la invitația părintelui Pop Jean –Yves din Baia Sprie, în ziua de 15 noiembrie începând cu ora 11:00 Cenaclul va concerta la Casa de Cultură din Baia Sprie.
Pe lângă acest minunat eveniment pe care îl așteptăm cu emoție și nerăbdare vom mai avea un alt concert, o zi mai devreme, pe data de 14 noiembrie de la ora 17:00 în localitatea Buzești, în parohia părintelui Gheorghe Știrb binecunoscutul autor al cântecului "CE FRUMOASĂ-I MAMA MEA", membru fondator al cenaclului nostru. Plecarea înspre frumosul Maramureș are loc sâmbătă 14 noiembrie ora 9:30 din fața bisericii de pe strada Dealului, cu o scurtă escală la Mediaș unde ni se vor alătura colegii din această zonă, aproximativ la ora 10:30. Vă așteptăm alături de noi pentru a ne bucura împreună de frumoasele colinde românești". Părintele Cătălin