luni, 28 decembrie 2015

CENACLUL LA HOGHILAC! ÎN ȚARA COPILĂRIEI!

Părintele Alexandru Dănilă este unul din cei mai vechi membrii ai Cenaclului Lumină Lină. Alături de Ștefan Ion și de Mihai Doda, ultimul reîntors de aproape un an din Germania, Alexandru a fost protagonistul a sute de concerte și nu exagerez când spun sute, pentru că sunt sigur că sfinția sa a fost martorul a peste două sute de prezența a Cenaclului Lumină Lină prin lume.

Fiind acum vacanță, misiunile membrilor cenaclului diversificându-se pe alte capilarități misionare, vreau să trag doar câteva concluzii în legătură cu concertul de ieri:
1. Ambianța rurală a fost una deosebită. Am întâlnit oameni frumoși, buni români și mari iubitori ai cântecelor noastre.
2. Peste o sută de copii au creat o atmosferă de vis. Glasurile lor au fost entuziaste, cântând aproape două ore neîncetat, ridicând mânuțele cu ovații la cântecele patriotice.
3. Flacăra bunului simț național au resimțit-o și colegii noștri, toți având fețe transfigurate de emoție și bucurie. Parcă eram într-o altă lume.
4. Cenaclul a încheiat în forță un an bogat, poate cel mai prolific din istoria existenței sale, cu un concert pe măsura iubirii pe care o adresează poporului român.

5. Deși nu a fost un concert pregătit tehnic și tactic, totul a decurs excelent. Se simte rutina,colegialitatea și fericirea în marea familie a Cenaclului Lumină Lină.
6. În 10 Ianuarie ne reunim și mergem cu toții la Moșna- Mediaș!