sâmbătă, 26 martie 2016

GALA ALBA IULIA- SAU RĂSPLATA CERULUI PENTRU ACEST MINUNAT CENACLU!


În sfânta cetate a Marii Uniri, Cenaclul Lumină Lină a reușit să-și împlinească un mai vechi vis, o gală adevărată, într-un loc emblematic pentru istoria poporului român. Dumnezeu în straie românești, a participat la Alba Iulia alături de  cenaclul nostru, și nu cred că metafora este forțată, mai ales că 350 de drumuri înseamnă binecuvântare și ocrotire cerească.

Concertul 350 a fost posibil datorită minunatului Părinte Emil Jurcan, parohul Bisericii Sfântul Mina, gazdă cumpătată, harnică și generoasă. Un om frumos la suflet, care și-a asumat destinul acestui concert și nu a regretat. Dimpotrivă, ne-a căutat și în zilele de după spectacol și ne-a mulțumit în numele întregii comunități.
Gala 350 a avut tot ce trebuia să primească în dar o astfel de manifestare: public superb, un program complet, aplauze entuziaste, poezie, iubire și lumină lină. A fost gala cea mai reușită din istoria acestui cenaclu, chiar dacă toate celelalte concerte au avut spiritul și nectarul lor. Iar cuvintele noastre noastre de acum sunt pasive și prea simple pentru a descrie entuziasmul celor peste trei ore de concert total. Întrebați albaiulenii și vă veți convinge de ce a fost acolo. Mai ales că Maica Domnului nu ne-a părăsit niciodată. De fapt și ea a fost acolo cu noi... Tot în straie simple românești!
PĂRINTELE CĂTĂLIN DUMITREAN