vineri, 25 noiembrie 2016

COMUNICAT IMPORTANT PENTRU MEMBRII CENACLULUI LUMINĂ LINĂ

Informăm pe acestă cale următoarele:       1.   Membrii permanenți ai Cenaclului Lumină Lină sunt rugați ca întotdeauna, cu cel puțin o săptămână înainte de concerte să anunțe disponibilitatea de a veni la acțiunile noastre. Excepție fac colegii de la orgă, care fiind înscriși și în alte acțiuni muzicale vor anunța cu 48 de ore disponibilitatea de a fi prezenți în concerte. Ei vor informa pe coordonatorul cenaclului, Părintele Cătălin Dumitrean, prin email, sms sau apel telefonic,posibilitatea sau imposibilitatea deplasării. Dat fiind faptul că fiecare deplasare presupune unele cheltuieli, știindu-se că organizatorii nu plătesc concertele noastre,care au factură misionară, spre a ajuta la bunul mers al organizării, vă rugăm să luați act de aceast comunicat. 
2. Coordonatorul Cenaclului Lumină Lină își păstrează dreptul de a nu suna înainte de fiecare concert, invitând în mod special pe cei care sunt deja membrii permanenți ai cenaclului. Pentru conformitate publicăm lista cu membrii permanenți ai cenaclului:  1. Părintele Cătălin Dumitrean-coordonator   2. Părintele Doru Gheaja- membru de onoare  3. Părintele Alexandru Dănilă 4. Ioan Ivan   5 Romică Harșany     6. Ștefan Ion   7. Sorin Popa  8. Andrei Lazăr    9. Andreea Tecar   10. Vali Rațiu   11. Florin Loloiu      12. Vlad Părău.
Deasemenea, în cenaclul nostru mai există și un important nucleu de persoane care se ocupă cu partea managerială și publicitară a concertelor, a căror prezență este necesară și permanentă în concerte. 

3. Concertul de la Câmpeni, programat inițial în ziua de 5 decembrie, a fost amânat pentru ziua de 21 decembrie-ora 17
4. Concertul de la Brad, programat inițial pentru ziua de 9 decembrie, nu se va mai desfășura, noi neputând fi prezenți la această dată. 
5. Ecipa cenaclului va porni sâmbătă, 26 noiembri, ora 13 din Sibiu spre Mureș, cu escală în Mediaș, unde vom face joncțiunea cu colegii Nelu Ivan și Romică Harșany la ora 13.45.  

PĂRINTELE CĂTĂLIN DUMITREAN 
VĂ ROG DISTRIBUIȚI ȘI VOI ACEST COMUNICAT PE PAGINILE FACEBOOK