marți, 3 ianuarie 2017

PĂRINTELE CĂTĂLIN. ADUCEM RECUNOȘTINȚA NOASTRĂ!

La început de an, din inima noastră de români, de slujitori ai Bisericii Ortodoxe Române și de aleși  reprezentanți ai Cenaclului Lumină Lină, aducem recunoștința noastră:


- Bunului Dumnezeu pentru că a învrednicit acest minunat cenaclu ca să existe.

- Maicii Domnului care a știut să adune laolaltă acest nucleu de cenacliști. oameni disponibili la misiune, tocmai datorită faptului că au o structură sufletească cu totul aparte deschisă spre jertfă și apărarea valorilor național creștine.

- Colegilor din Cenaclul Lumină Lină care au pus Biserica și Țara pe același loc cu cele mai sfinte valori sufletești. Ei sunt cei care au dăruit bucurie și au fost răsplătiți cu clipe minunate de prospețime duhovnicească, de înmulțire a talantului muzical și mai ales cu o stare de spirit excepțională.

- Echipei care a trudit la infrastructura concertelor, oameni anonimi în cronicile spectacolelor, dar fără de care nu era posibilă reușita acțiunilor noastre.

- Organizatorilor de concerte, mai ales preoți ai Bisericii Ortodoxe Române, slujitori ai altarelor strămoșeșeti, însuflețiți de calde sentimente patriotice, buni creștini care au considerat interesul de obște mai important decât pe acela personal.

- Trustului de presă Basilica, domnului Director Ciprian Olinici, colegilor de la Iași și tuturor ostenitorilor din Patriarhia Română, care au militat consecvent pentru înmulțirea și cunoașterea misiunii cenaclului.

   Cu dragoste în Hristos, vă anunțăm că duminică 8 Ianuarie, Cenaclul Lumină Lină se reîntâlnește cu publicul creștin-ortodox, într-un spectacol special în localitatea Ațel-Mediaș. Concertul se va desfășura la Căminul Cultural din localitate și va începe la ora 17.

  -Totodată vă reamintim că pentru a 8-a oară consecutiv, ICOANA MAICII DOMNULUI ÎNDRUMĂTOAREA DE LA BISERICA MIHAI VODĂ DIN BUCUREȘTI VA REVENI LA SIBIU, ÎN ZILELE DE12-15 IANUARIE! VĂ AȘTEPTĂM LA ÎNCHINARE!