marți, 30 mai 2017

LA SEBEȘ ALBA ÎN MAXIM DE LUMINĂ LINĂ!

Sebeș. Locul: Casa de Cultură Lucian Blaga. Spectatori. circa 400. Atmosfera: Generoasă, incandescentă și de multe ori incredibil de frumoasă. Noutăți: A revenit în echipa cenaclului Florin Loloiu la orgă, fapt primit cu aplauze și bucurie atât de spectatori cât și de membri cenaclului. Organizare: Excelentă. Gazdele s-au depășit pe sine în a realiza un concert minunat.

Am venit la Sebeș-Alba convinși că o să fie un mare spectacol. Și așa a și fost. Organizatorii ne-au pus tot ce aveam nevoie la dispoziție, chiar și o sonorizare de zile mari. Echipa cenaclului, mai puțin Vlad Părău și Andreea Tecar-reținută pentru examenele de la Facultatea de Medicină, a fost în formulă completă. Și astfel s-a născut un mare spectacol, cu cântecele patriotice dominând timpul și impunând publicului o ținută de zile mari.

Sute de sebeșeni au cântat, au vibrat românește și au scris istoria unei zile incredibile. De aceea, nu ne rămâne decât să ne tragem sufletul, să mulțumim lui Dumnezeu că a existat un astfel de concert și să așteptăm cu sufletul la gură următoarea deplasare care va fi la Întorsura Buzăului.