vineri, 8 septembrie 2017

CONCERTUL 425 LA LUPU-BLAJ! CE E BINE SĂ ȘTIM!

Plecat din țară, pentru ultimile refaceri medicale, vreau să urez mult succes colegilor în încercarea lor de duminică de a realiza un mare concert la LUPU. Cu Părintele Doru Gheaja în frunte, lotul cenaclului,deși temporar puțin subțiat( va lipsi din motive binecuvântate și Nelu Ivan) sunt sigur că se va strădui să aducă bucurie și fericire creștinilor din parohia blăjeană, mai ales că, după o vacanță destul de lungă, Cenaclul Lumină Lină este așteptat să-și reia misiunea și folosul duhovnicesc în comunitățile țării noastre.
Atmosfera în cenaclu este bună, colegii sunt determinați să realizeze lucruri importante. În acest sens cred că avem încă un greu cuvânt de spus într-o Românie care-și caută inima și Cerul.
De duminica viitoare, la Daneș, vom revenii cu toții, inclusiv Andrei Lazăr și va fi din nou spectacol total, dar mai ales suflet mult.
Rog mult pe toți colegii să se mobilizeze mai sprinten și pe rețelele de socializare.Nici nu mai știu dacă cenaclul mai are postări prin alte pagini, și cred că aceasta nu depinde numai de mine. Ne-am câștigat greu un public și mai ales prieteni. Ar fi păcat să-i ignorăm,mai ales că blogul a început din nou să fie activ, dar el are nevoie și dumneavoastră care puteți semnala pe paginile ce le administrați, diferitele postări. Un fenomen social, așa cum consider că este cenaclul nostru, are nevoie și de o media bună și de atenția celor care-i alcătuiesc familia!
Spectacolul de la Lupu începe la ora 14 și aștept nerăbdător fotografii și alte amănunte din desfășurarea lui!
Succes!