sâmbătă, 2 decembrie 2017

SIGHIȘOARA CEL MAI FRUMOS SPECTACOL DIN ROMÂNIA!

Sighișoara, 1 decembrie 2017! Iată dovada că ne iubim țara. Că România are nevoie de noi și că noi avem nevoie de România. Peste  600 de spectatori într-un concert absolut incredibil,  un
foto preluare Radio Son Sighișoara
spectacol de forță și de rezistență a demnității naționale. Cu membrii Cenaclului Lumină Lină în rol de revoluționari, cu sute de steaguri tricolore, cu o singură limbă, este vorba de cea română, cu zeci de minute de aplauze, fapt din ce în ce mai des întâlnit în concertele noastre.
Publicul sighișorean, începând de ieri seară devine publicul nostru campion. Și chiar dacă în sală au fost zeci de sibieni, zeci de făgărășeni, totuși Sighișoara a însemnat confirmarea definitivă a faptului că Cenaclul Lumină Lină este indispensabil României de astăzi. Cu forța grupului, cu maturitatea sfințitoare a Părintelui Doru Gheaja, cu elanul debutanților care vin tot mai mulți spre noi, această entitatea de forță și destin național scrie pagini de aur în cartea devenirii noastre istorice.

La Sighișoara totul a fost perfect. La Sighișoara totul a fost incendiar. La Sighișoara ne-am jurat credință definitivă pentru lupta noastră nemuritoare. Felicitări Nelu Ivan, Romică, Părinte Alexandru, Sorin Popa, Andreea, Ștefan Ion, Părinte Mihai, Marius cu naiul tău fermecat, Frate Alexandru Nița, Vlăduț Părău, domnule drag Vasile Luca Părinte Nicu Vlad, Alexandrei și vouă tuturor celor care ne-ați ajutat, faceți parte din echipa noastră de suflet, din ambianța curajului și demnității noastre naționale. Sighișoara rămâne visul nostru împlinit. LA MULȚI ANI!
p.s. vom reveni cu alte amanunte și fotografii...