miercuri, 2 mai 2018

PĂRINTELE DORU GHEAJA ȘI ALTE DOVEZI CĂ CENACLUL MERITĂ SĂ EXISTE!

Oare lucrurile frumoase pot muri vreodată? Dar prieteniile? Dar credința?
Ei bine, eu spun că nu....
Dovezi:
1. Părintele Doru Gheaja își trăiește EFECTIV  o a doua tinerețe pe scena Cenaclului. Este modelul, inima și pulsul nostru spre ziua de mâine. E ca și cum ne-ar spune mereu. Vedeți, eu cânt de zeci de ani aceleași cântece și din drag de oameni, de neam și de Biserică nu am putut niciodată ca să renunț la aceste splendori! Deci: DOVADĂ de LINĂ LUMINĂ!
2. Nelu Ivan cântă și instrumentează bucuria de a fi. Este mereu entuziast, realizează mereu piese noi și are bucuria de a privi cu atâta drag oamenii în ochi. Scena cenaclului i-a devenit pasiune și libertate. Are drag de cântec, de suflet creștinesc și de neamul nostru... Deci: DOVADĂ  DE LUMINĂ LINĂ!
3. Părintele Alexandru: Sfios ca un ardelean frumos, cald la suflet și la vorbă, cântă de parcă ar aduna în inimi oceane de iubire... Deci: DOVADĂ DE LUMINĂ LINĂ!
4. Romică Harșanyi: Sulfet mare, aripi deschise spre rai și o neegalată stare de bucurie. E parcă dorul neamului nostru spre eternitate. În rest, om FAIN, să-l pui la orice rană și te vindeci pe loc... Deci: DOVADĂ DE LUMINĂ LINĂ!
5. Sorin Popa: Emoția lui este binele nostru, iar cântecele sale fac ce fac și prizează mii de oameni. Momentul evoluției sale ridică sălile de concerte în picioare. Un om incredibil de minunat. Deci: DOVADĂ DE LUMINĂ LINĂ!
Mai avem și alte dovezi ȘI ALTE NUME... Vom continua...